AWG Blogs

  • Getting ADB Working for SPH-M840 - Had a SPH-M840 Galaxy Ring Virgin Mobile 3G Android version 4.1.2, attempting to install apps from Android Studio failed to detect device. Installed SAMSUN...
    5 months ago
  • How to check if I have write permissions to an Oracle table - SELECT CASE WHEN COUNT(*) > 0 THEN 'YES' ELSE 'NO' END AS PERMISSIONS FROM ( SELECT privilege FROM ( select * from dba_tab_privs where (grantee = 'MY_USE...
    5 months ago
  • JSF vs Struts 2 - JSF was designed in part by the authors of Struts to create a "Struts" that did a more accurate implementation of MVC (Struts is technically "Model 2") a...
    6 months ago
  • XML Beans vs JAXB - Seems XML Beans is superior: JAXB provides support for the XML schema specification, but handles only a subset of it; XMLBeans supports all of it. Also, by...
    10 months ago
  • Algorithms and OOP - In addition to DCI, "generic programming" as well as the move to functional programming appears to add nuance to the OOP notion of joining behavior with da...
    1 year ago
  • Flyweight vs Singleton - Implementations seems to be virtually identical, differing only in style, where the flyweight object is created and held by associated objects (containers:...
    1 year ago
  • init-param vs context-param - see http://javahash.com/difference-between-servlet-init-and-context-parameter/ for background. Gist: context-param variables are global and accessible thro...
    1 year ago
  • rbenv vs RVM - RVM is responsible not only for changing Ruby versions, but for installing rubies and managing gemsets, as well. ...Along with rbenv [to manage ruby versi...
    1 year ago

Saturday, November 5, 2011

MOSS - Fix "subsite1 is already in use" Error

I created a Site collection, selecting the default Team Site Collaboration template. I then logged into the new site and attempted to create a subsite "subsite1" for which I selected the "News Site" Publishing template. This produced the following error: "sharepoint server publishing infrastructure feature must be activated". So then I activate this feature in the Site Collection Features page. I then go back and create subsite1. This gave me the error "The Web site address "/subsite1" is already in use. Funny that apparently the site was created despite the non-activated feature (bug -- probably fixed by now).

To fix, just go to the site collection root site, then Site Settings, Site hierarchy, click Manage next to subsite1 (e.g.), then click Delete this site.

Now I can create that site called subsite1. Moss 2007.

No comments:

Post a Comment